Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Inloggen geregistreerde gebruikers

U bent hier

Social Sofa Vredenburg

Vredenburg Zit Goed


Vredenburg Zit Goed heeft tot doel de realisering van een Social Sofa gemaakt door bewoners van Vredenburg en Holthuizen. Wat is er nu mooier dan straks lekker zitten op een zelf gemaakte social sofa en genieten van al het moois dat onze wijk te bieden heeft? Minstens zo leuk is ook het samenwerken aan de bank: het mozaïeken. En heeft u misschien ook een idee voor het ontwerp van de bank?  Als thema voor de Social Sofa is gekozen voor:

 “Buiten in Vredenburg”

De social sofa is een bank waaraan heel veel wijkbewoners samen werken, een sociale beleving, van het ontwerp tot en met het plakken van de mozaïeksteentjes. Op zo’n bank neem je gewoon even de tijd voor elkaar. Even bijkletsen of zomaar zitten, een beetje rondkijken, mensen begroeten.

Het realiseren van de Social Sofa wordt door bewoners zelf gedaan in samenwerking met de stichting ArnhemZitGoed, en het opbouwwerk Rijnstad. We vragen u als wijkbewoner dus om mee te helpen. En dat kan op verschillende manieren:

  • Als plakbegeleider, geeft u leiding aan de plakkers
  • Als plakker van de mozaïeksteentjes

De sofa wordt geplakt op de Korenmaat. Vanwege de vogelgriep is de start van het plakken van de sofa tijdelijk uitgesteld.

Voor informatie en opgeven als kunt u een mail sturen aan Vredenholt@gmail.com  
of bellen met het opbouwwerk: 06 50 48 16 97.

In de bijlagen vindt u informatie over de bouw van de sofa.

Locatie

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Enquête

Wat vindt u van Wijkconnect

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com