Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Inloggen geregistreerde gebruikers

Redactie

Met ingang van 1 januari 2018 kunnen Arnhemmers, die samen met buurtgenoten willen werken aan het verduurzamen van hun wijk, buurt of straat, ondersteuning vragen vanuit het AANjaagfonds.
Vermindering van C02-uitstoot of verbetering van het klimaat, het AANjaagfonds is bedoeld om actieve Arnhemmers te ondersteunen bij het verduurzamen van de omgeving. De enige voorwaarde is dat het op lokaal niveau moet leiden tot het verminderen van de CO2-uitstoot (energiebesparing of opwekking van duurzame energie) of tot verbetering van het lokale klimaat.

Redactie

Op 13 januari was weer de maandelijkse bingo avond van de Vrehoek. Vanuit het wijkteam leefomgeving was Bianca van der Weijden aanwezig om haar medewerking te verlenen voor het draaien van de rondes.

Redactie

In het najaar van 2017 is in Vredenburg de jaarlijkse wijkschouw gehouden. Bewoners hebben hiervoor allerlei punten aangedragen. De gemeente is begonnen met het oplossen van gevraagde werkzaamheden en verbeterpunten! 

Redactie

Zingt u alleen onder de douche, in de keuken of onder het klussen? Het is toch zonde om uw talent te verstoppen? Kom daarom zingen bij het Seniorenpopkoor ‘One Life Live It’!

Wij zingen 4-stemmig (sopranen, alten, tenoren en bassen) en kunnen in iedere zangpartij nieuwe leden gebruiken. Dit geldt zowel voor dames als heren vanaf 50 jaar. Wilt u lekker in een ontspannen sfeer zingen? Uw talent verder ontwikkelen?

Redactie

Op 19 januari 2018 vindt de feestelijke opening van De Petersborg plaats.
Voor meer details zie "meer lezen".

Redactie

Ome Joop’s Tour is al jarenlang een begrip in Arnhem. Deze unieke fietsronde heeft zich een vaste plaats in de historie verworven als een tiendaags kinderfeest op wielen. De organisatoren van Ome Joop's Tour hebben sinds de start in 1950, een sleutel voor succes gevonden. De vrijwilligers van Ome Joop’s Tour investeren in een belangrijke, maar tevens kwetsbare doelgroep.

Redactie

Logo-NOK 

 

 

 

 

Redactie

Op zaterdag 20 januari 2018  van 10:00 tot 14:00 uur

Loopt u ook regelmatig vast met de computer, dan zijn wij er om u verder te helpen. Wij bieden  klassikale (max. 6 personen) en individuele computer- tablet/ipad cursussen voor volwassenen en senioren, voor zowel beginners als gevorderden. Cursussen die o.a. worden gegeven zijn : Windows 10, Android en I-pad cursussen en digitale fotobewerking.

Redactie

 

Koor All Friends, hèt popkoor uit Arnhem Zuid, geeft op zaterdag 14 april om 20.00 uur en zondagmiddag 15 april om 15.00 uur een groot concert in de theaterzaal van het Olympuscollege, Olympus 11 in Arnhem. Het repertoire is van o.a. Adele, Sting, Doe Maar, Queen, Robbie Williams, Pharell Williams en Tina Turner. Het koor staat onder muzikale leiding van de dirigente Marja Stoter.

Redactie

Maak kennis met roller derby! Roller derby is een spectaculaire full-contact sport op rolschaatsen, waarbij spelers elkaar van de baan afbeuken! Nieuwsgierig? De Arnhemse roller derby vereniging, Arnhem Fallen Angels, is op zoek naar nieuwe skaters! Iedereen die het gaaf lijkt om deze sport een keer uit te proberen kan meedoen aan de open training op maandag 29 januari.

Pagina's

Abonneren op Nieuws

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Enquête

Wat vindt u van Wijkconnect

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com