Inloop Kronenburg vernieuwt 20 juli

Op woensdag 20 juli tussen 16.00 en 19.00 uur houden we het inloopmoment met het thema Kronenburg vernieuwt. De onderwerpen van deze middag zijn openbare ruimte en Full Service Center.

De locatie van het inloopmoment is ontmoetingsruimte De Fontein aan het Croydonplein 386. U kunt zonder afspraak binnenlopen.

Inhoud van de bijeenkomst
De visie voor Kronenburg is vastgesteld. Dit is een mooi vertrekpunt om de wijk groener en prettiger te maken. Om dit te realiseren is een goede voorbereiding het halve werk.

We zijn benieuwd naar uw aandachtspunten voor:
 

  • Openbare ruimte: wat mogen we niet vergeten bij het realiseren van een aantrekkelijke en toegankelijke buitenruimte?
  • Full Service Center: een centrum met winkels, entertainment, horeca, zorg en cultuur. Wat wilt u meegeven voor deze mogelijke ontwikkeling? 
  • Wonen rondom het Full Service Center: welke punten zijn belangrijk om mee te nemen voor de mogelijk nieuwe woningen in het hart van Arnhem-Zuid?

U bent natuurlijk ook welkom met vragen en voor informatie over deze onderwerpen. Projectleiders van de gemeente, Wereldhave en Amvest gaan graag met u in gesprek over de toekomstige plannen en het proces. U kunt binnenlopen op een moment dat het u past. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel door te mailen naar kronenburg@arnhem.nl.

Dit is de laatste inloopsessie voor de vakantie. Een zomers drankje met lekkers staat klaar!

kronenburg
Datum