Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Beheer

Redactie

Leuk, zinvol en dankbaar werk.

Voedselbank Arnhem verstrekt wekelijks aan zo’n 1.000 gezinnen gratis voedsel. Dat kunnen wij niet zonder de steun van bedrijven en particulieren. Maar ook zeker niet zonder vrijwilligers! Op dit moment zoeken we met spoed vrijwilligers voor diverse leuke functies. Zoals (heftruck)chauffeurs, fondsenwervers, medewerker personeel, voedselveiligheid, redacteuren of mensen die helpen met het uitgeven van voedselpakketten. 

Volop mogelijkheden
Dus zoek je leuk, zinvol én dankbaar werk? En wil je je inzetten voor je medemens? Kom dan werken bij Voedselbank Arnhem. Op onze website www.werkenbijvoedselbankarnhem.nl staan al onze vacatures.

Interesse of meer weten?
Stuur dan een e-mail naar vacatures@voedselbankarnhem.nl. Heb je vragen? Bel dan naar ons algemene nummer 026-351 53 17, keuze 3, op dinsdag of donderdag en vraag naar de afdeling vrijwilligers. We gaan graag met je in gesprek over wat jij kunt betekenen voor de Voedselbank!

Redactie

Redactie
Sinds 1 juli jl. zijn wij als kerk, de Power of the Word Pentecostal church gevestigd in het Lorentz Lyceum. Wij zijn een pinkster gemeenschap en hebben een zeer warm hart voor de wijkbewoners.
Redactie

 

Dit jaar kunt u weer overheerlijke oliebollen bestellen die volgens afrikaanse traditie zijn gemaakt, “Kala“ in het Afrikaans. De opbrengst gaat naar onderwijs en opvang van wees- en straatkinderen in Guinee, West-Afrika, een project van de Jerome Damey foundation.

Redactie

Op de Dag van de Mantelzorg zet de gemeente Arnhem de mantelzorgers uit onze stad in het zonnetje. Want 1 op de 4 Arnhemmers zorgt voor een naaste en dat waarderen we!

Bent u mantelzorger en woont u in Arnhem? Dan kunt u op zaterdag 10 november gratis naar het Nederlands Openluchtmuseum én meedoen aan een aantrekkelijk programma met een theatervoorstelling, workshop zang of theater en een lunch.

Redactie

Op donderdag 29 november van 19:00 - 22:00 uur wordt in Musis Sacrum een bijeenkomst georganiseerd onder de titel Samen in Arnhem. De avond staat in het teken van Arnhem als inclusieve stad, waarin iedereen mee kan doen en zich thuis voelt.

Redactie

Onze gezellige kaartclub bestaat, door ziekte en overlijden, helaas nog maar uit 4 mensen die klaverjassen en 6 mensen die jokeren. 

Om door te kunnen gaan zoeken we met spoed meerdere spelers voor jokeren en tenminste 4 spelers voor klaverjassen.

We spelen in een gezellige sfeer zonder het mes op tafel.

De avonden vinden elke maandag plaats in wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29, Arnhem en beginnen om 19.30 uur. Voor informatie kunt u terecht bij Martha de Vos, tel.: 026 - 32 32 321 of mail naar martha.de.vos@hotmail.com

Pagina's

Abonneren op Nieuws

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkagenda

07-11-2018, 12-11-2018, 14-11-2018, 19-11-2018 Ik krijg noooit wat!
04-10-2018, 15-11-2018 Kunstcafé in de Hooimaat.
17-11-2018 Arnhem Bedankt

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com