Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Voorstellen Wijkteam

Even voorstellen: Wijkteam Rijkerswoerd Kronenburg Vredenburg RKV

Per 1 januari 2015 werkt de gemeente Arnhem met wijkteams. Met wijkteams wil de gemeente de ondersteuning op het gebied van (jeugd)zorg, werk en inkomen sneller, beter en dichtbij huis leveren, maar ook betaalbaar houden. Het wijkteam werkt met ervaren coaches voor volwassenen, jeugd en gezin. Samen met u zoeken zij naar oplossingen. Graag stellen zij zich even aan u voor.

 

Boven naar onder van links naar rechts

Lucy Klabbers, Paul Ankerslot, Vincent Willemsen, Robin Gerritsen, Marloes Kleijn, Lia van Wel, Sabrina van Mullem, Juliette Vree, Marieke Koene, Sophie Donk, Judith Konigs, Mirielle Bergevoet, Dirk Steens, Ymka Kippersluis, Annelies Pijnappels, Danielle Boers, Joost Mostert, Jacqueline Hellegers, Daphne Vrijkotte, Marielle van de Kemp, Julie Thewissen, Imka Broekhuijsen.

Verder zitten in ons team: Marielle Leisink en Martine Bastmeijer.

Coaches

De coaches zijn er voor álle leeftijden. Zij geven steun en advies bij zorg, opvoeding, welzijn, werk en inkomen. U kunt ze bijvoorbeeld tegenkomen in het sport/wijkcentrum of op scholen. Wanneer het nodig is kunt u een afspraak maken voor een gesprek. Dat kan ook bij u thuis.

Waar kan het wijkteam u in ondersteunen?

Heeft u een vraag of probleem op het gebied van (jeugd)zorg, welzijn, werk of inkomen? Voor uzelf of voor uw gezin? De coach van het wijkteam kijkt samen met u wat er precies aan de hand is en maakt samen met u een plan. U krijgt een vaste coach, die bij u thuis komt. Samen kijkt u of vrienden, familie, bekenden of buren iets voor u kunnen doen. Als er professionele ondersteuning nodig is, helpt de coach waar hij dat zelf kan. Als specialistische hulp nodig is, regelt de coach dit met en voor u. 

Eén ingang voor vragen en hulp

Kijk voor meer informatie en hulp op het gebied van (jeugd)zorg, welzijn, werk en inkomen op www.zodoenwehetinarnhem.nl. Op deze website vindt u informatie die u wellicht al voldoende op weg kan helpen. Komt u er niet uit, dan kunt u via deze site een afspraak maken met een wijkcoach. Liever bellen voor een afspraak? Dat kan via 088-2260000.

 

 

 

     Lucy Klabbers

Werkdagen

   

Coach Wijkteam RKV

 

Maandagmid.

 

E:

Lucy.Klabbers@wijkteamsarnhem.nl

 

Dinsdag

 

 

 

 

 

 

I:

http://www.zodoenwehetinarnhem.nl

 

Donderdag

         Vrijdag  

 

 

 

 

 

 

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkagenda

23-01-2019, 07-03-2019, 20-03-2019 Cursus 'Uitkomen met inkomen'.
23-01-2019, 07-03-2019, 20-03-2019 Cursus 'Uitkomen met inkomen'.
23-01-2019, 07-03-2019, 20-03-2019 Cursus 'Uitkomen met inkomen'.

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com