1001 MANIEREN OM MEE TE DOEN!

Januari is bij uitstek de maand van de goede voornemens.  Voor mensen die zo’n voornemen daadwerkelijk willen uitvoeren organiseert Vrijwillige Inzet. Arnhem (VIA) op zaterdag 30 januari ’16 van 13/16 uur een Vrijwilligersbanenmarkt in ‘In de Weerd’, Weerdjesstraat  168.

30 vrijwilligersorganisaties presenteren daar hun vacatures.  Speciaal voor werkzoekenden  die hun tijd nuttig willen besteden of hun kansen op een baan willen vergroten, verzorgen het UWV, Sollicitatiemaatjes, De Broekriem en 2Getthere korte  presentaties.

In Arnhem doen 35.000 mensen vrijwilligerswerk in enkele honderden organisaties. Met vrijwilligerswerk laat je niet alleen anderen profiteren van je talenten, maar zorg je ervoor dat er waardevolle zaken in onze stad gebeuren en dat je zelf een rol van betekenis kan (blijven) spelen. 

Vrijwilligerswerk is er in soorten en maten, voor elk wat wils. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die vrijwilligerswerk doen over het algemeen gelukkiger zijn dan mensen die dat niet doen.  Met  vragen over vrijwilligerswerk kunt u terecht bij www.vrijwilligeinzetarnhem.nl .