U bent hier

Wijkprijs 2020

Printvriendelijke versiePDF-versie

De wijkprijs wordt elk jaar toegekend aan een persoon, een project of een organisatie, die zich vrijwillig inzet in de wijk Vredenburg. Wilt u een persoon, een project of een organisatie nomineren? Lees dan het reglement (zie bijlage) en vul de bijbehorende bon in.

Mail de ingevulde bon tot uiterlijk 01-05-2020 naar stichtingbewonersvredenburg@outlook.com of deponeer de ingevulde bon in de brievenbus in de hal van wijkcentrum Vredenburcht.

Uit de juist ingevulde bonnen wordt dan een aantal nominaties gehaald. Op het bewonersoverleg van 27-05-2020 zullen de genomineerden bekend worden gemaakt en kan er door de aanwezige bewoners, uitgezonderd de genomineerden, worden gestemd. Daarna worden de stembiljetten op deze website geplaatst.

Vervolgens kan tot 01-09-2020 op de genomineerden worden gestemd.

Dus: alle reden om deze website goed te volgen.

Afbeelding bij de tekst: 

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van de Stichting Bewoners Vredenburg.
Bewonersoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht,
Slochterenweg 29
Reactieadres Email: 
wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of 
meldingen voor de gemeente: 
bel 0800-1809 
(locaal tarief) 
of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com