U bent hier

6 oktober livestream college & debat over Nederland in 2120 met Tim van Hattum

Printvriendelijke versiePDF-versie

Arnhem Klimaatbestendig en Architectuurcentrum CASA organiseren op 6 oktober een online college en debat over Nederland in het jaar 2120. Wetenschappers van Wageningen University & Research (WUR) hebben een toekomstbeeld geschetst waarin de kracht van de natuur Nederland in 2120 veilig en welvarend houdt. In de visie gaan ze uit van natuurlijke principes om ons weerbaar te maken tegen onder andere hitte, wateroverlast en droogte.

Strijd met de elementen

Nederland heeft een traditie in de strijd tegen het water- en natuurgeweld. Steeds vaker merken we in onze steden en landschappen de gevolgen van het veranderende klimaat. Gaan we de strijd tegen de elementen de komende decennia volhouden of kunnen we beter mét de kracht van de natuur werken?

College & debat

Op 6 oktober komt Tim van Hattum, programmaleider Klimaat aan de WUR, de visie op Nederland in 2120 en de achterliggende principes toelichten. Daarna gaat hij in gesprek met onder andere wethouder Cathelijne Bouwkamp en de Gelderse gedeputeerde Peter Kerris. Het college van Tim van Hattum dient als inspiratie voor een stadsbrede discussie over de nieuwe kaart van Arnhem in 2120.

Het college en debat zijn online te volgen via een livestream.

Datum: dinsdag 6 oktober 2020
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Te volgen op Vimeo: https://vimeo.com/460125249/1bb45d2278 en via de Facebookpagina van Arnhem Klimaatbestendig en CASA.
www.arnhemklimaatbestendig.nl | www.casa-arnhem.nl

Datum: 
dinsdag, 6 oktober, 2020 - 20:00 tot 21:30

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van de Stichting Bewoners Vredenburg.
Bewonersoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht,
Slochterenweg 29
Reactieadres Email: 
wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of 
meldingen voor de gemeente: 
bel 0800-1809 
(locaal tarief) 
of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com