Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Accepteren wij de toekomst?

Printvriendelijke versiePDF-versie

Jongerencentrum Willemeen organiseert in samenwerking met Jongin Arnhem en de bibliotheek de eerste YOUxARNHEM (geïnspireerd door TEDxTalk) op 16 februari in Rozet. Bij dit evenement zal er gesproken worden door jongeren over acceptatie. Iedereen wil natuurlijk zichzelf kunnen zijn, maar lang niet iedereen heeft het gevoel dat hij/zij dit ook kan.

Er zijn veel mensen die zich niet fijn voelen in hun omgeving vanwege wie ze zijn. Dit kan komen door seksuele oriëntatie, geloofsovertuiging, afkomst, beperkingen, noem het maar op. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich goed kunnen voelen waar ze ook zijn. Verhalen over acceptatie van en voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar.

De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn genderidentiteit, het leven met een chronische ziekte/beperking, de behoefte van mensen om geaccepteerd te worden en acceptatie in het algemeen. Er zal gelegenheid zijn te reageren en vragen te stellen aan de sprekers.

Het evenement zal plaatsvinden op 16 februari 2018 in het Auditorium in Rozet. De deuren zijn open vanaf 19.00 uur, de eindtijd van het evenement zal 22.00 uur zijn. Hoewel het evenement is gericht op jongeren tussen de 16 en 26 jaar, is iedereen boven de 26 jaar ook van harte welkom. Entree is gratis.

Voor meer informatie kijk op www.willemeen.nl

 


Locatie

Datum: 
vrijdag, 16 februari, 2018 - 19:00 tot 22:00

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com