U bent hier

Belastingaanslag wordt verzonden.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Vandaag, donderdag 28 februari 2019, wordt de aanslag gemeentelijke belastingen per post verzonden. Tenzij u eerder in MijnOverheid heeft aangegeven uw post digitaal te willen ontvangen, dan ontvangt u de aanslag digitaal in de berichtenbox van MijnOverheid.

Houd uw (digitale) brievenbus goed in de gaten!

Betaal de belastingaanslag op tijd, de gemeente stuurt geen herinnering. U ontvangt direct een aanmaning. Betaal daarom de aanslag op tijd zodat u extra kosten kunt voorkomen. Wilt u de aanslag in termijnen betalen? Dat kan, kijk op www.arnhem.nl/belastingen hoe u dit kunt regelen.

Vragen?
Heeft u vragen over uw belastingaanslag? Kijkt u dan op www.arnhem.nl/belastingen. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0900 - 26 26 000 (van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur). Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan ook. Maakt u dan wel eerst een afspraak via 0900 - 1809 of www.arnhem.nl/afspraak

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com