Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Bezoek de Kerstmarkt Drentebuurt1

Printvriendelijke versiePDF-versie

Beste bewoner van Vredenburg,
Zaterdag 16 december a.s. organiseert de Drentebuurt een superleuke Kerstmarkt ten bate van de aanschaf van een AED. Drink je gezellig een GRATIS bekertje Glühwein met ons mee? We hebben ook warme chocolademelk als je dat lekkerder vindt en als je trek hebt kan je kiezen uit diverse lekkernijen: zelfgemaakte erwtensoep, wintertosti's, versgebakken poffertjes enz. Speciaal voor de kinderen staat op het plein van de Meppelstraat een leuk springkussen. Wandelend door (een deel van) de Drentesingel en de Meppelstraat word je als bezoeker verwelkomd door bewoners die de leukste - soms zelfgemaakte - kerstartikelen verkopen, een verse hamburger voor je bereiden en waar je o.a. terecht kunt voor HONDERDEN BOEKEN, de mooiste kerststukjes, kerstkaarten, een proeverij, brocante en diverse sfeerartikelen. Zien we je binnenkort op gezelligste Kerstmarkt van Arnhem? Graag tot dan!
Jullie buurtjes uit de Drentebuurt.

Locatie

Datum: 
zaterdag, 16 december, 2017 - 13:00 tot 18:00

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com