Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Bingo avond van de Vrehoek

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op 13 januari was weer de maandelijkse bingo avond van de Vrehoek. Vanuit het wijkteam leefomgeving was Bianca van der Weijden aanwezig om haar medewerking te verlenen voor het draaien van de rondes. Maar Bianca vond het zo leuk dat ze haar plaats achter de knoppen niet meer heeft afgestaan. De hele avond werd zodoende geleid door Bianca. En dat ging haar prima af. In een lekker tempo werd ronde na ronde gespeeld. De prijzentafel was goed gevuld met prachtige prijzen en de deelnemers hadden er ook zin in. De deelnemers waren lekker fanatiek bezig en de prijzen vielen goed in de smaak. Door de behoorlijke opkomst was het een gezellige drukte. Aan het eind van de avond, toen alle prijzen een nieuwe eigenaar hadden gekregen konden we niet anders zeggen dat het een bijzonder geslaagde avond was en bedanken we Bianca voor haar komst en spontane hulp. Dit was zeker voor herhaling vatbaar en Bianca gaf aan dit in de toekomst vaker te willen doen. Ook de organisatie bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.

Locatie

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkagenda

07-11-2018, 12-11-2018, 14-11-2018, 19-11-2018 Ik krijg noooit wat!
04-10-2018, 15-11-2018 Kunstcafé in de Hooimaat.
17-11-2018 Arnhem Bedankt

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com