Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Boekpresentatie - Het geheim van de vlucht (voor detectives vanaf 10 jaar)

Printvriendelijke versiePDF-versie

Zaterdag 24 februari om 16.00 uur is de presentatie van Het geheim van de vlucht bij de Arnhemse Kinderboekwinkel, Weverstraat 26, Arnhem. Schrijver Hajo Visscher leest voor, signeert boeken en beantwoordt al jouw vragen.

Sinds wanneer draagt Shukri een hoofddoek? Ruben en Isa weten dat hun vriendin gelovig is, maar ze zagen haar nog nooit met een hoofddoek.

De dag na de voetbaltraining wordt alles duidelijk: het was Shukri helemaal niet, maar haar tweelingzus Amira! Shukri heeft haar zus al jaren niet gezien. Ze raakten elkaar kwijt toen ze vanuit Somalië naar Europa vluchtten. Isa en Ruben willen Shukri helpen met de zoektocht naar haar zus.
En ze zijn niet de enige!


Een ontroerend en spannend verhaal over vluchten, vriendschap en familiebanden. Dit is het tweede boek van Hajo Visscher, die met zijn debuut
Verdronken geheimen de Hotze de Roosprijs won.

 


Hajo Visscher

Het is niet helemaal toevallig dat Hajo voor de tweede keer over vluchten schrijft. Hij heeft namelijk vele jaren gewerkt voor vluchtelingenorganisaties.

‘Met Het geheim van de vlucht wil ik in de eerste plaats een verhaal vertellen, dat de lezer meesleept naar een andere wereld, buiten de eigen horizon. Een wereld van een jong meisje dat onderweg haar familie is kwijtgeraakt en alleen op de vlucht is in Afrika en Europa. Er zijn ongelooflijk veel kinderen zonder familie op de vlucht. Harde realiteit en een universeel thema. Maar het is ook een boek over vriendschap in een voetbalteam!

Ik wil verhalen schrijven die de lezer meeslepen naar de volgende pagina en waarbij het vaak toch nét weer iets anders loopt dan je zou verwachten.

 

 

 

Locatie

Datum: 
zaterdag, 24 februari, 2018 - 16:00

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkagenda

07-11-2018, 12-11-2018, 14-11-2018, 19-11-2018 Ik krijg noooit wat!
04-10-2018, 15-11-2018 Kunstcafé in de Hooimaat.
17-11-2018 Arnhem Bedankt

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com