U bent hier

De Arnhemse Uitnacht.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op vrijdag 25 januari 2019 vindt de 2e editie van de Arnhemse Uitnacht plaats. Tientallen instellingen, organisaties, liefhebbers en makers doen hieraan mee. In de grote cultuurhuizen, in de openbare ruimte en op onverwachte plekken kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan.

Het programma van de Arnhemse Uitnacht bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. De Arnhemse Uitnacht start met de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem in de Stadhuishal om 17.30 uur en een publieksopening op de Markt om 19.00 uur. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

2e editie met een uitgebreider programma "Het publiek kan dit jaar een programma bezoeken met onder andere muziek, zang, dans en theater. Op diverse locaties zijn er beeldende kunstinstallaties en zijn er creatieve workshops in horecazaken en bij winkeliers." zegt Ruud van Meijel, voorzitter van de Arnhemse Uitnacht. "Niet alleen is het programma ten opzichte van vorig jaar flink uitgebreid, ook het aantal locaties is toegenomen. Cultuurhuizen die tijdens de 2e Arnhemse Uitnacht hun deuren openen zijn Introdans, Coehoorn Centraal, Luxor Live, Theater a/d Rijn, Collectie DE.GROEN, Rozet, Focus Filmtheater en Stadstheater Arnhem."

Meer informatie over de Arnhemse Uitnacht via facebook.com/arnhemseuitnacht. Het complete programma van de Arnhemse Uitnacht is te zien op www.arnhemseuitnacht.nl .

Datum: 
vrijdag, 25 januari, 2019 - 19:00

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com