U bent hier

De milieubak voor klein grofvuil komt naar u toe! Lees er hieronder alles over

Printvriendelijke versiePDF-versie

De Milieubak in het kort:  

De Milieubak is een kleine bakwagen die we iedere vrijdag volgens een planning in een wijk parkeren en waar bewoners hun grovere afval, dat niet in de ondergrondse afvalcontainer hoort of past, gratis kunnen inleveren. Het gaat vooral om klein grofvuil en elektrische apparaten die je zelf kan dragen in een kratje of boodschappentas. Dit is afval dat we nu ook regelmatig naast ondergrondse containers zien. De schonebuurtcoaches zijn er voor uitleg en hulp bij het juist afval scheiden. Ook hebben we hulpmiddelen om beter afval te scheiden bij ons, zoals een Jekko voor het verzamelen van batterijen en lampen in huis, een houder voor de afvalpas en de infowijze 'afval scheiden loont' in vier talen.

Het is een extra service, bewoners kunnen met dit afval ook altijd terecht op het afvalbrengstation.

Iedere week staat de Milieubak op vrijdag op een locatie in Arnhem. Per dag staat de Milieubak op twee locaties; van 10-12 uur en van 14-16 uur. Iedere vier weken komen we terug in dezelfde wijk, de locatie in de wijk verschilt per 3 maanden. In totaal hebben we daarmee 8 gebieden/wijken voor de Milieubak met (8x3) 24 standplaatsen waar deze 2 uur per keer staat.

Voor meer informatie open de bijlagen in 'meer lezen'.

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van de Stichting Bewoners Vredenburg.
Bewonersoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht,
Slochterenweg 29
Reactieadres Email: 
wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of 
meldingen voor de gemeente: 
bel 0800-1809 
(locaal tarief) 
of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com