De Zomerschool van Vitale Verbindingen gaat weer van start!

Vanaf dinsdag 27 juli a.s. gaat de Zomerschool van Vitale Verbindingen weer van start. Met het team van ervaringsdeskundigen, onze vrijwilligers en buurtbewoners hebben wij ook deze zomer weer een uitgebreid workshopprogramma weten te realiseren.

Vanaf dinsdag 27 juli starten wekelijks tot en met dinsdag 31 augustus a.s. de activiteiten in Arnhem-Noord in De Nieuwe Hommel. Vanaf donderdag 29 juli tot en met donderdag 2 september a.s. vinden de activiteiten in Arnhem-Zuid plaats, in De Madser.

Programma:
09.30 uur starten we de ontvangst met koffie en thee
10.00 uur gaan er twee workshops tegelijk van start
12.30 uur einde workshops en bieden we een (gratis) zelfgemaakte soeplunch aan

De workshops zijn heel divers. Van sport- en zangactiviteiten tot creatieve workshops. Daarnaast zijn er workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, zoals “Omgaan met stigma” en “Leefstijl”. Het volledige programma staat op de website.

Deelname aan de workshops is gratis. Voor sommige workshops wordt een eigen bijdrage gevraagd voor materiaalkosten. Je kunt de workshops los van elkaar volgen, je hoeft niet iedere week mee te doen. Al is dat natuurlijk wel leuk en vooral leerzaam. Opgeven is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen en vragen je om thuis te blijven als je klachten hebt.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Vitale Verbindingen via telefoonnummer 06-36348498 of via wijkschool@vitaleverbindingen.nl.

Vitale Verbindingen biedt activiteiten aan waarbij iedere deelnemer ook de mogelijkheid krijgt om zelf activiteiten aan te bieden. Met elkaar en voor elkaar. Voor inwoners en professionals. Deze activiteiten zijn gericht op ontspanning, kunstzinnige vorming en herstel.

De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6, 6812 CE Arnhem

De Madser, Kronenburg, Burgermeester Matsersingel 10, 6831 EJ Arnhem (links van hoofdingang winkelcentrum Kronenburg de busbaan oversteken)

www.vitaleverbindingen.nl