U bent hier

Diepzee popelen in de Nieuwe Hommel

Printvriendelijke versiePDF-versie

Vrijdag 15 oktober is de zesde landelijke ABCD-Popeldag, op veel locaties door heel het land. Popelaars zijn mensen die geïnteresseerd zijn in lokale initiatieven, die meer willen weten over ABCD (Asset Based Community Building). Bewoners en vrijwilligers in buurten, beroepskrachten, maar vooral mensen die elkaar weer willen ontmoeten en samen dingen doen. Er is een zee aan mogelijkheden!

Datum en tijd: vrijdag 15 oktober van 12.00 tot 16.00

Locatie: De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6 in Arnhem Aanmelden: info@vitaleverbindingen.nl

Wat gaan we doen in Arnhem?

In Arnhem staat inclusie centraal. Iedereen mag meedoen en dit moet ook mogelijk zijn. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk en wat heb je ervoor nodig? Tijdens de Popeldag ontdek je hoe Vitale Verbindingen werkt aan inclusie. We verbinden al onze parels in de wijken van Arnhem. Iedereen kan meedoen, bewoners, vrijwilligers en beroepskrachten. Kom je ook? Er is voor elk wat wils. Je kunt ook voor een deel van de dag aansluiten. Op www.vitaleverbindingen.nl vind je ons programma.

Nieuwsgierig naar de andere plekken? https://www.lsabewoners.nl/popeldag2021

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van de Stichting Bewoners Vredenburg.
Bewonersoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht,
Slochterenweg 29
Reactieadres Email: 
wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of 
meldingen voor de gemeente: 
bel 0800-1809 
(locaal tarief) 
of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com