Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Fietsen en speuren met jarig IVN.

Printvriendelijke versiePDF-versie

IVN Natuur-educatie Arnhem bestaat dit jaar 70 jaar en dat vieren we graag samen met de Arnhemmers.  Met een aantal excursies willen we iedereen kennis laten maken met het groen in en rondom onze stad. Zaterdag 15 september kan je mee met een fiets-, en speur- en doetocht van Presikhaaf tot Meinerswijk. Voor jong en oud is er wat te doen.

We fietsen door de mooiste parken van Arnhem en staan stil bij bijzondere IVN projecten als de Heemtuin, Vlindertuin en Stille Tuin. Onderweg speuren we en zijn er enkele activiteiten.

De natuurgidsen helpen je op weg om 10.00 uur bij de Heemtuin; die hoort bij Natuurcentrum Presikhaaf aan de Ruitenberglaan 4. Het eindpunt bereik je rond 13.00 uur. Dat is het verenigingsgebouw van de biologische tuinvereniging Elderveld aan het Hannesstraatje 2a.

Deelname is gratis. Je krijgt bij de start een puzzelboekje, enkele versnaperingen en aan het eind zijn er broodjes. Je kan je aanmelden via de link op de website: http://www.ivn.nl/afdeling/arnhem/activiteiten. Informatie over deze en andere IVN-activiteiten is te vinden op ivn.nl/afdeling/arnhem.

 

Locatie

Datum: 
zaterdag, 15 september, 2018 - 10:00 tot 13:00

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkagenda

17-11-2018 Arnhem Bedankt
07-11-2018, 12-11-2018, 14-11-2018, 19-11-2018 Ik krijg noooit wat!
20-11-2018 Alzheimer Café.

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com