U bent hier

Geslaagde editie van Focus á Locus

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op 21 en 22 april vond de kunstroute Focus á Locus plaats in de wijken Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd. Een beter weekend hadden we ons niet kunnen wensen: het weer was werkelijk schitterend, ideaal voor een fietstochtje langs de diverse locaties. De Focus á Locus-vlaggen gaven de locaties vrolijk wapperend aan.

Veel mensen hadden van tevoren op de folder al uitgezocht waar ze zouden gaan kijken en/of luisteren. Vooral op zondag was het op veel plaatsen gezellig druk, en de reacties op de exposities, workshops, de fietstocht en de muziek waren enthousiast. Ook de 39 deelnemers waren over het algemeen erg positief gestemd over de kunstroute. We hopen natuurlijk dat iedereen de volgende keer weer zin heeft om mee te doen!

Het ligt in de bedoeling de volgende editie van Focus á Locus weer over twee jaar te organiseren. Wie deze keer heeft gemist kan zich nu al opgeven bij info@focusalocus.nl

Foto's: 1. Expositie van beelden in Holthuizen; 2. Fietstocht door Rijkerswoerd; 3. Muziekoptreden aan de Mooieweg; 4. Expositie in de Petersborg;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com