U bent hier

Het Financieel Café vernieuwt!

Printvriendelijke versiePDF-versie

Het Financieel Café: een inloopspreekuur voor alle inwoners in Arnhem die vragen hebben over brieven, formulieren, aanvragen of andere financiële en administratieve vragen. De locaties de Wasplaats, de Beijer, MFC Klarendal, MFC Presikhaaf en het Bruishuis zijn per 1 januari 2019 vervallen. In plaats daarvan zijn wij te vinden op twee nieuwe locaties. Heb je een vraag? Loop gerust eens binnen! Het financieel café is gratis.

Je vindt het Financieel op de volgende locaties:

  • Iedere woensdag van 09.00 – 12.00 uur, Waalstaete (Waalstraat 36)
  • Even weken op vrijdag van 10.00 – 12.00 uur, De Petersborg (Slochterenweg 40)

Nu ook op aanvraag!

Het Financieel Café komt op verzoek ook naar locaties toe. Wanneer een organisatie een geschikte locatie en meerdere aanvragers heeft, kan het mobiele Café op afspraak langs komen voor een inloopspreekuur, een vragenuurtje of een informatiebijeenkomst. We komen graag naar je toe!

Wil je meer weten? Kijk op https://swoa.nl/fc of neem contact met ons op via mail financieelcafe@swoa.nl of telefoon 026-3272266.

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com