U bent hier

Het woordenwinkeltje.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Binnenkort beginnen in Bibliotheek Rozet en Bibliotheek Kronenburg de Woordenwinkeltjes. Dit zijn ouder-kind activiteiten waarin ouders samen met hun kind aan de slag gaan met boeken en woorden. Een kunstenaar begeleidt dit creatieve uurtje rondom een bepaald thema. Spelenderwijs leren kinderen nieuwe woorden. En de ouders worden geïnspireerd hoe ze thuis eenvoudig taal kunnen stimuleren.

Het Woordenwinkeltje is voor ouders met kinderen van 2 tot circa 3,5 jaar. Deelname is gratis! Data en tijden kun je vinden via www.rozet.nl/woordenwinkeltje , via die link kunnen ouders zich ook aanmelden.

Voorlezen heeft enorme invloed op de woordenschat van jonge kinderen. Door het voorlezen leren de kinderen heel veel nieuwe woorden. Het voorlezen stimuleert de taalontwikkeling. Daarnaast prikkelt het ook de fantasie en het geheugen van kinderen. Door gezellig samen met hun kind een boek te lezen en te bekijken, wordt meteen de band tussen ouders en hun kind versterkt.

Start: vrijdag 2 november, tijd 10:15 uur tot 11:15 uur. Bibliotheek Kronenburg.Het Woordenwinkeltje wordt georganiseerd door Rozet in het kader van het project de Taalrijke thuisomgeving.

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com