U bent hier

Inschrijving Arnhemse Koningsmarkt van start!

Printvriendelijke versiePDF-versie

Arnhem is volop bezig met de voorbereidingen op Koningsdag en Koningsnacht. Bij Koningsdag hoort natuurlijk de populaire Koningsmarkt op zaterdag 27 april aan de Zijpendaalseweg. De organisatie is traditiegetrouw in handen van de Arnhemse Stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen. Het reserveren van een kraam op de markt is vanaf nu mogelijk.

Meedoen aan de markt?

Wilt u meedoen aan de Koningsmarkt? Reserveer dan een kraam. Dit kan door een mail te sturen naar koningsmarktarnhem@gmail.com. Vermeld hierin uw naam, adres en telefoonnummer en vermeld wat u wilt gaan verkopen. Het huren van een kraam kost € 42. Deze kraam is 4 meter breed. De extra kosten van een bovenzeil zijn € 6, de borg hiervoor bedraagt € 10. Deze borg krijgt u aan het einde van de dag terug.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Feest- en Gedenkdagen Arnhem

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com