Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

IVN-cursus moestuinieren voor beginners!

Printvriendelijke versiePDF-versie

Haal meer uit je moestuin met IVN.

IVN-ers helpen mensen met moestuinieren door het geven van cursussen, maar ook door praktische tips aan te reiken via de website. Als je graag aan de slag wilt met een eigen moestuin in je tuin of op je balkon, maar je niet weet hoe te beginnen, volg dan de cursus Moestuinieren voor beginners.

De cursus Moestuinieren biedt handvatten voor het starten van je moestuin. IVN-afdeling Arnhem geeft deze cursus, waarbij je stap voor stap leert hoe je van jouw moestuin een succes kunt maken. Zo ga je aan de slag met jouw tuinplan en krijg je praktische tips over wat te doen in de verschillende moestuinfases.

De cursus bestaat uit een serie van drie bijeenkomsten op woensdagavond 21 maart, 18 april en 16 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten zijn inclusief koffie/thee € 25, -. Leden van IVN of KNNV betalen € 20,-

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.ivn.nl/afdeling/arnhem/ Even doorklikken in het menu cursussen. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Geen gelegenheid om de cursus te volgen? Je kunt het boek ‘Stap voor stap moestuinieren’ dat tijdens de cursus gebruikt wordt, ook voor thuisstudie via de landelijke IVN-webwinkel bestellen. Ga naar www.ivn.nl/moestuintje. Je vindt hier onder andere een Moestuinkalender, waarin je precies kunt zien wanneer je moet zaaien, verpotten en oogsten.

Wie nu in deze cursus investeert / zaait, zal straks oogsten.

Locatie

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkagenda

07-11-2018, 12-11-2018, 14-11-2018, 19-11-2018 Ik krijg noooit wat!
04-10-2018, 15-11-2018 Kunstcafé in de Hooimaat.
17-11-2018 Arnhem Bedankt

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com