U bent hier

Jubileum De Zonnebloem-afdeling Arnhem zuidoost!

Printvriendelijke versiePDF-versie

De Zonnebloem

De Zonnebloem, afdeling Arnhem zuid-oost, viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Wij zijn gestart in Malburgen en Vredenburg in 1989, een jaar waarin de eerste huizen in Rijkerswoerd werden gebouwd. Nu is de wijk langzaam aan het vergrijzen, en dat betekent dat de Zonnebloem ook voor steeds meer mensen in Rijkerswoerd een interessante organisatie gaat worden. Want wij zijn er voor mensen met een fysieke beperking, in heel zuid-oost, en dit zijn meestal ouderen. U bent van harte welkom.

Wij gaan op bezoek bij gasten of nemen ze mee voor kleine uitstapjes. Koffiedrinken in Kronenburg, naar de bios of samen naar de Mariabedevaart in Renkum. Maar ook grotere activiteiten, voor groepen van 40 tot 60 deelnemers. En soms echt grote evenementen.

Zo’n evenement was bijvoorbeeld onze jubileummiddag op 11 mei in het Olympus College. Er waren ongeveer 140 gasten uit Arnhem Zuid en zij hadden een gezellige middag met alles erop en eraan. Met een toneelvoorstelling gespeeld door een gezelschap uit Bemmel. En met de burgemeester die langs kwam voor een gesprekje met vele van onze  gasten, warme woorden voor de vrijwilligers uitsprak en iedereen de gelegenheid gaf om een fotootje met hem te maken.

Maar wij hebben dit jaar nog veel meer leuke activiteiten. Grote activiteiten zoals In augustus een bustocht naar Emsflower- park in Duitsland, net voorbij Denekamp en in december onze kerstbijeenkomst.  Maar ook iedere maand een gezellige kleine activiteit zoals in juli een kersenmiddag en in het najaar een stamppottenbuffet.

Meestal vragen wij een kleine bijdrage, het is niet duur. En dat komt voor een deel door de jaarlijkse subsidie van verschillende wijkplatforms in ons gebied. Een gebaar waar wij als Zonnebloemafdeling namens onze gasten graag “dank je wel” voor zeggen.

Als u denkt dat de Zonnebloem iets voor u is, of u wilt wat meer informatie, belt u gerust. U kunt ook op onze website kijken.

Gerry Smink,
06 19126459
gerrysmink@hotmail.com
www.zonnebloem.nl/arnhem-zuid-oost

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van de Stichting Bewoners Vredenburg.

Bewonersoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of 
meldingen voor de gemeente: 
bel 0800-1809 
(locaal tarief) 
of via de website

Wijkagenda

12-09-2020, 10-10-2020, 14-11-2020, 12-12-2020 Bingo Vredenburg in 2020
03-10-2020, 04-10-2020 UITSTEL Focus á Locus
03-10-2020, 04-10-2020 UITSTEL Focus á Locus

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com