U bent hier

Kunstcafé in stadsboerderij de Hooijmaat.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op donderdagmorgen 18 april van 10.30 - 12.00 uur is er weer een Kunstcafé in stadsboerderij de Hooijmaat, Marius van Beeklaan 5 in Rijkerswoerd. De toegang is gratis, wel betaalt u 4 euro voor een consumptie bon voor onbeperkt koffie of thee.
Van 10.00 tot 10.30 uur is de inloop. Het Kunstcafé is voor 55 plussers die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur. 
Merlijne Marell houdt een lezing over haar werk. De muziek wordt verzorgd door Hans Langbroek, piano en Tyco Ferwerda, cello.

Merlijne Marell (1986) is docente druktechnieken aan het KWA in Schaarsbergen en ze illustreert boeken. Het grootste deel van haar tijd brengt ze door in haar atelier, waar ze werkt aan vrije grafiek, illustraties in opdracht, en waar ze broedt op eigen projecten die in diverse media vorm krijgen. Dit broeden gebeurt op een warm plekje in haar hoofd - daarna nemen handen en ogen het werk over. Merlijne houdt van vingers in vette inkt, houtkrullen die onder haar guts tevoorschijn komen, vormen die precies vertellen wat zij bedoelt, kleuren die bijten of liefhebben. Een eenvoudige, sprekende beeldtaal en rijk materiaalgebruik kenmerken Merlijnes werk. Stevige, eigengereide, soms eenzame individuen bevolken haar fabelachtige wereld, die met elk nieuw project een stukje groter groeit.

Datum: 
donderdag, 18 april, 2019 - 10:30 tot 12:00

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com