Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Kunstroute Focus á Locus: Doet u mee?

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april a.s. willen wij weer de Focus á Locus Kunstroute doen plaatsvinden in de wijken Vredenburg, Holthuizen, Kronenburg en Rijkerswoerd. De laatste keer dat die werd georganiseerd was in april 2016. Doel van de kunstroute is het buurtgevoel te versterken en het stimuleren van betrokkenheid bij de wijk. Bewoners presenteren zich aan bewoners. We proberen er een feestelijk weekend van te maken door met elkaar een gevarieerd aanbod te creëren.

<--break->

Wij vragen graag deelname van wijkbewoners aan dit project, met name van mensen die dingen gemaakt hebben die de moeite van het laten zien waard zijn: schilderijen, beelden, wat dan ook. Ook als je muziek maakt, gedichten kunt voorlezen, of zingt in een groep of als solist, ben je welkom om mee te doen. Wil je er meer van weten en heb je zin om mee te doen, meld je dan aan bij ons, via info@focusalocus.nl

Wij kunnen samen met jou kijken naar waar je het beste in de route past.      Het is in principe de bedoeling dat je thuis exposeert/je presenteert. Als dat om wat voor reden niet kan, kunnen we samen met jou zoeken naar een andere ruimte.

Laat je zien!

Hans Langbroek en Klaarke Schuiringa

Locatie

Datum: 
vrijdag, 20 april, 2018 - 00:00 tot zaterdag, 21 april, 2018 - 00:00

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com