U bent hier

Lentefeest op Stadsboerderij Presikhaaf.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op woensdag 10 april viert Natuurcentrum Arnhem de lente op Stadsboerderij Presikhaaf. Het begint om 13.30 uur en iedereen is welkom. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen en uiteraard kunnen de jonge dieren worden bewonderd.

Tijdens het Lentefeest is er van alles te doen voor kinderen. Je kunt de pasgeboren dieren bewonderen, een eitje rapen en laten bakken, een zaadbommetje maken of een speurtocht doen. Ook mag je op de stoel van de boer in de trekker zitten en je kunt mee doen met de spannende eierrace. Uiteraard ontbreken het maken van een mooie lente-knutsel en een lekker glaasje limonade niet.

De toegang is gratis en deelname aan alle activiteiten kost 4 euro per kind. Het feest duurt van 13.30 tot 16.30 uur. De kaartverkoop sluit om 16.00 uur. Kom je ook de lente vieren?

Waar?

Stadsboerderij Presikhaaf
Ruitenberglaan 4
6826 CC Arnhem

Meer informatie
Alle informatie is ook te vinden op: https://www.natuurcentrumarnhem.nl/activiteiten/lentefeest-stadsboerderij-presikhaaf-2/

Datum: 
woensdag, 10 april, 2019 - 13:30 tot 16:30

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com