U bent hier

Maatregelen Gemeente Arnhem vanwege het Coronavirus

Printvriendelijke versiePDF-versie

De gemeente Arnhem krijgt diverse vragen binnen of bepaalde evenementen/overleggen die vanuit de gemeente stedelijk zijn georganiseerd doorgaan zoals het klimaatcafé. Evenementen waarbij meer dan 100 personen komen, zijn afgelast, tot en met 31 maart.

De gisteren aangekondigde aanvullende maatregelen rondom het Coronavirus raken ook Arnhem. De media schrijven o.a. over de afgelasting van het Snollebollekes concert in Arnhem en de sluiting van de zwembaden in Arnhem. Verschillende organisaties zoals Luxor Live, Musis Sacrum en de Schouwburg hebben voorstellingen afgeblazen. Onze burgemeester Marcouch roept via Facebook moskeebezoekers op om niet naar het vrijdaggebed te gaan. Op de gemeentelijke website van de gemeente Arnhem staat een pagina over het Coronavirus die steeds wordt geactualiseerd: https://www.arnhem.nl/actueel/alle_nieuwsberichten/Informatie_over_het_Coronavirus. En, diverse media houden zogenaamde 'liveblogs' bij waarbij ze steeds het nieuws over het coronavirus actualiseren.

Houdt de media dus goed in de gaten voor eventuele verdere aflastingen.

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van de Stichting Bewoners Vredenburg.

Bewonersoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of 
meldingen voor de gemeente: 
bel 0800-1809 
(locaal tarief) 
of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com