U bent hier

Nieuw asfalt op een deel van de Batavierenweg.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Er komt een nieuwe laag asfalt op een deel van de kruising Batavierenweg  en de Burgemeester Matsersingel. De werkzaamheden zijn van maandag 20 mei 6.00 uur tot en met vrijdag 24 mei 18.00 uur.

Omdat het werk overdag plaatsvindt, wordt het werkgebied volledig afgesloten voor alle verkeer.

Bereikbaarheid
Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Brabantweg en de Burgemeester Matsersingel. Dit wordt ter plekke met borden aangegeven. Omwonenden zijn per brief op de hoogte gesteld.

Busdiensten
Tijdens de werkzaamheden rijdt buslijn 331 via een omleiding. De bushalte 'Viaduct Kroonse Wal' vervalt tijdelijk. Voor actuele informatie over de bussen, zie www.breng.nl

Planning
De planning kan uitlopen, als er sprake is van slecht weer. De gemeente hoopt op uw begrip en doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie
•           www.roelofsgroep.nl/gow
•           De Roelofs-app. Deze app voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen. Met deze app ontvangt u het laatste nieuws over de werkzaamheden. 

Datum: 
maandag, 20 mei, 2019 - 06:00 tot vrijdag, 24 mei, 2019 - 18:00

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com