Muzikanten uit de wijken gezocht voor Tone Taste Eve.

Wereldmuziek podium in Rozet. 

Op donderdagavond 30 april organiseert Rozet i.s.m. Kunstbedrijf Arnhem een inspirerende concertavond onder de titel ‘Tone Taste Eve’. Muziekliefhebbers kunnen zich laten verrassen door wereldmuziek op de vijfde verdieping van het prachtige Rozet gebouw. De deur is open vanaf 20:00 uur. De toegang is gratis.

KonFusion
De huisband op deze avond is de Arnhemse formatie KonFusion. De zeven leden van KonFusion hebben hun roots in zeer verschillende muzikale tradities; van Cuba, Mauritius, Turkije, India tot Nederland. De verschillende achtergronden smelten samen tot een spannend geheel, waarbij bestaande thema’s worden afgewisseld met improvisatie.

Tijdens de avond gaan muzikanten en publiek de diepte in. Improvisatie is voor KonFusion een wezenlijk onderdeel om tot een gezamenlijke compositie te komen. Hoewel musiceren een universele taal is, wordt deze op alle continenten anders gesproken. De muzikanten moeten dus bereid zijn telkens opnieuw over de eigen muzikale grenzen heen te kijken. De avond zal geleid worden door niemand minder dan Kenneth Benaissa Linger; bekend van zijn Surinaamse reggae vibe. 

Jamsessie met visuals
Het optreden van KonFusion wordt afgewisseld met ruimte voor jamsessies. Daarbij zijn juist Arnhemse muzikanten met roots in andere landen én met liefde voor wereldmuziek, van harte uitgenodigd hun instrument mee te nemen om van zich te laten horen. Laat je verrassen, als bezoeker en als deelnemer, in de ongedwongen loungie setting van Tone Taste Eve. Magerdesign.com zorgt als VJ met zijn poëtische visuals voor de sfeer die Tone Taste Eve verdient. Warm en werelds! 

Werelddiner
Om de avond compleet te maken, kunnen bezoekers voorafgaand aan Tone Taste Eve in het restaurant van Rozet, Momento, een wereldgerecht bestellen tegen gereduceerd tarief.

 

Tone Taste Eve
Rozet Arnhem, Kortestraat 16
Vijfde verdieping met uitzicht over de stad
Aanvang 20:30 uur. Entree is gratis. 

Onze partners
Tone Taste Eve wordt mede mogelijk gemaakt door:
Fonds Samenlevingsbeleid Arnhem en Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.