U bent hier

Ome Joop's Tour in 2018 naar Groningen.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Ome Joop’s Tour beleeft in 2018 de 68e editie. Vanaf zondag 22 juli tot en met woensdag 1 augustus rijdt het tourpeloton dit jaar via Ulft, Deventer, Hellendoorn, Hoogeveen, Groningen, Loon op Zand, Oss en Rhenen terug naar Arnhem. De deelnemers brengen traditioneel een bezoek aan De Efteling, ook Avonturenpark Hellendoorn wordt aangedaan. Daarnaast is opnieuw een uitgebreid pakket recreatie-activiteiten samengesteld.

De inschrijvingen zijn hard gegaan, er is nog een aantal beperkt plaatsen beschikbaar. Ome Joop’s Tour is dit jaar toegankelijk voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar (LET OP: kinderen moeten 10, 11 of 12 jaar zijn tijdens de tour of met andere woorden: geboren zijn op of tussen 2-8-2005 en 22-7-2008) en mogen niet alleen uit Arnhem komen, maar ook uit de omliggende gemeentes Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Rheden, Westervoort en Zevenaar.

Kinderen van ouders met een GelrePas kunnen voor €20,- mee met Ome Joop's Tour. De kosten voor deelname zonder Gelrepas bedragen € 120,-. Voor dat bedrag krijgen de kinderen een geweldige.  Wie graag mee wil met Ome Joop’s Tour, kan een belangstellingsformulier invullen op de site van OJT: www.omejoopstour.nl.

Locatie

Datum: 
zondag, 22 juli, 2018 - 00:00 tot woensdag, 1 augustus, 2018 - 00:00

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com