U bent hier

Ouderencafé wordt weer georganiseerd!

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op woensdag 17 april 2019 organiseren we voor de derde keer het succesvolle Ouderencafé in Malburgen. Dit keer is het onderwerp Goed Geregeld. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we waar je als oudere allemaal aan kunt denken in de laatste fase van het leven.

De ochtend bestaat uit een kennisquiz en twee sprekers. De eerste spreker is huisarts Agaat Vreeling. Zij neemt je mee in de vraag 'Wat regel je bij de huisarts?'. Vervolgens vertelt een gastspreker over wat je regelt bij de notaris.

Heb je interesse? Loop gerust eens binnen. Het Ouderencafé is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Hopelijk tot dan!

Praktische informatie Datum: Woensdag 17 april 2019 Tijd: 10.30 – 12.30 uur Locatie: 't Geniet in het Bruishuis, Akkerwindestraat 1-25, Arnhem Het Ouderencafé is een samenwerking tussen MVT, Indigo, Wijkteams Arnhem en SWOA.

 

 

Datum: 
woensdag, 17 april, 2019 - 10:30 tot 12:30

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com