U bent hier

Play-In voor blazers en slagwerkers.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) een Play-In voor blazers en slagwerkers in Het Rhedens, Kleiberglaan 1 te Rozendaal. 

We maken dan, onder leiding van dirigent Michel Jalink, de hele dag muziek met elkaar en sluiten af met een optreden (gratis toegankelijk voor belangstellenden).

Vooraf is niet bekend wat we gaan spelen, behalve natuurlijk bij de dirigent. Als je dat nu te spannend vindt, zorgen we ervoor dat je vooraf de muziek krijg toegestuurd via e-mail. Maar laat je vooral verrassen. Toegegeven; het is een uitdaging en soms best pittig, maar vooral heel leuk om met elkaar de muziek in te studeren en aan het einde van de dag een mooi resultaat neer te zetten. 

De dag begint om 9.00 met koffie/thee en iets lekkers. Om 9.30 uur komt het eerste stuk op de lessenaar te staan. Klokslag 16.00 uur laten we het publiek horen wat we hebben ingestudeerd. 

Om 17.00 uur is de dag ten einde en gaan we moe maar (hopelijk) tevreden weer naar huis. Uiteraard hebben we gedurende de dag regelmatig pauzes. 

Kosten voor deelname zijn € 12,50. Hiervoor krijg je koffie/thee, lunch en bladmuziek. Meld je aan via onze website: http://rosendaalschekapel.nl/inschrijfformulier-play-in/. of stuur een mail naar muziek@rosendaalschekapel.nl. Vermeld in je bericht je naam, e-mailadres, telefoonnummer, welk instrument (en eventueel een tweede) je bespeelt en welke sleutel je leest.


Locatie

Datum: 
zaterdag, 2 februari, 2019 - 09:30 tot 17:00

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com