U bent hier

Pleyade zoekt vrijwilligers in de wijk Vredenburg

Printvriendelijke versiePDF-versie

Pleyade is op zoek naar enthousiaste, betrokken, gepassioneerde vrijwilligers.

Als vrijwilliger bij Pleyade ben je waardevol. Voor ons en zeker voor onze cliënten. Door jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten en levenservaring lever je een bijdrage aan het welzijn van cliënten. Of je nu veel tijd hebt, of enkel een paar uurtjes per week beschikbaar bent, je bent van harte welkom.

De belangrijkste voorwaarden om als vrijwilliger bij Pleyade aan de slag te gaan zijn enthousiasme, betrokkenheid en een hart voor mensen, in het bijzonder ouderen. Als vrijwilliger kun je uiteraard rekenen op passende begeleiding en waardering vanuit Pleyade. Voor de locatie Pleyade revalidatie in de wijk Vredenburg zoeken wij vrijwilligers die willen ondersteunen bij het ontbijt en lunch buffet.

Ben je enthousiast en wil je meer weten of je aanmelden? Stuur een mail naar vrijwilligerswerk@pleyade.nl of bel met 026 – 751 7285

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.pleyade.nl.

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com