Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Resto VanHarte heeft haar taak volbracht!

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op donderdag 8 maart zijn de gasten en het vrijwilligersteam van Resto VanHarte in Arnhem op de hoogte gesteld van het feit dat Resto VanHarte haar taak in Arnhem als volbracht ziet.

Met deze stap biedt Resto VanHarte de ruimte aan nieuwe lokale eetinitiatieven. Deze ontwikkeling sluit aan op de wijkgerichte aanpak van de gemeente Arnhem. Resto VanHarte is drie jaar geleden een samenwerkingsverband met de gemeente aangegaan waarin zij  de decentralisatie voorbereidt naar wijken en wijkbewoners op  het gebied van sociale cohesie, zorg voor ouderen en de gezondheid van kinderen. Uiteraard zal Resto VanHarte op verzoek van de gemeente en lokale partijen beschikbaar blijven om met haar kennis en ervaring de lokale sociale eetinitiatieven te ondersteunen. 

Het vertrek van Resto VanHarte gebeurt niet stilletjes. Iedereen is van harte welkom op de speciale laatste avonden waarin afscheid wordt genomen van alle gasten en vrijwilligers op: 

22 maart in Presikhaaf, Arentheem College
28 maart in Elderveld, de Gaanderij
13 april in Schuytgraaf, Buitenplaats

Kijk op www.restovanharte.nl voor meer informatie of reserveren  

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers.  Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Locatie

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkagenda

07-11-2018, 12-11-2018, 14-11-2018, 19-11-2018 Ik krijg noooit wat!
04-10-2018, 15-11-2018 Kunstcafé in de Hooimaat.
17-11-2018 Arnhem Bedankt

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com