U bent hier

Ruimtekoers Festival komt weer naar Zuid! Jij doet toch ook mee?

Printvriendelijke versiePDF-versie

Van 27 mei tot en met 1 juni is Ruimtekoers Festival weer terug in Arnhem-Zuid. In Malburgen om precies te zijn. Weet je nog? Het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival waar je kunt genieten van heerlijk eten, drinken, kunst, theater, muziek, talks, workshops en nog veel meer. En wat nog leuker is: je kunt ook zelf meedoen! Samen maken we de stad nóg mooier, beter en leuker.

Wat kun je doen?

Er gaan, vanaf februari, al een aantal creatieve – en superleuke! - workshops van start in Arnhem-Zuid.

Is muziek jouw ding? Werk dan samen met Mauro Casarini, Cassandra Onck en andere stadsbewoners toe naar een eindconcert tijdens Ruimtekoers. In de voorafgaande tijd kun je daarbij rekenen op bijvoorbeeld hulp van ervaren muzikanten, een tijdelijke mobiele muziekstudio en zes openbare studiosessies midden in jouw wijk.

Of ben je meer een bouwer? Trommel dan je familieleden op en steek samen de handen uit de mouwen. Voor het programma Droomhuis zoekt Ruimtekoers mensen die met hun familie bouwen aan het huis van hun dromen, met lokale materialen. De creaties krijgen een mooie plek tijdens het festival.

Hou jij van mode en zelf kleding maken? Dan moet je zeker met Pauline van Dongen en Maaike Gottschal aan de slag met Zonnestof. Versleten kleding krijgt een nieuw leven en dat niet alleen: je gaat er ook nog telefoons mee opladen en lichtjes mee laten schijnen. Hoe dat werkt? Doe mee met Zonnestof en vind het uit!

Hoe kan je je aanmelden?

Je kan je alvast inschrijven voor de workshops door te mailen naar doejemee@ruimtekoers.nl. Vermeld even je naam en welk project jou leuk lijkt. Het definitieve programma komt zo snel mogelijk op www.ruimtekoers.nl te staan. Hou onze website dus in de gaten!

Kick-off!

Nieuwsgierig geworden? En wil je wat meer over onze plannen weten voor komende editie? Kom op 12 februari naar de Ruimtekoers Festival kick-off. Vanaf 19.30 uur bij Sama Sama in Akker71 (Akkerwindestraat 71 in Malburgen). Het is ook mogelijk om je aan te melden voor de workshops tijdens deze avond. Het zou geweldig zijn als je komt, want: samen maken we de stad!

Datum: 
woensdag, 27 mei, 2020 - 00:00 tot maandag, 1 juni, 2020 - 00:00

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com