Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

U bent hier

Samen met Crescendo de Kerst beleven.

Printvriendelijke versiePDF-versie

Weet u al hoe u dit jaar de kerst viert? Samen naar de kerk met kerstzang; op de bank met een goede film; terugblikkend op het afgelopen jaar en vooruitkijkend naar het eind van het jaar?

Of actief in de keuken met kerstmuziek op de achtergrond? Crescendo-Elden-Arnhem geeft graag de opmaat naar de kerst met een concert op zondagmiddag 17 december om 14.30 uur in de Lucaskerk in Elden.

Crescendo neemt u mee in een concert met veel afwisseling. We kijken terug op het afgelopen jaar en de ereleden waar we afscheid van hebben moeten nemen met Leningrad van Billy Joel. De themamuziek van de film Schindler’s List is gevoelig en indringend. What a wonderful world benadrukt maar weer eens dat de wereld zo slecht nog niet is en Jesus Christ Superstar borduurt verder op het dramatische leven van het kerstkind. Natuurlijk mag Chris Rea niet ontbreken met Driving home for Christmas. We hopen niet dat u nachtmerries overhoudt van A Nightmare before Christmas en sluiten af met stemmige kerstmuziek en de beste wensen voor het nieuwe jaar! Het harmonieorkest staat dit keer onder leiding van Geert Jan Dijkerman.

Het leerlingenorkest onder leiding van Chiel Zomer zal laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Naast kerstliedjes als Jingle Bells en O Dennenboom klinkt ook toepasselijke muziek van de film Frozen.

De leden van Crescendo ontmoeten u graag na het kerstconcert met Glühwein en warme chocolademelk. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Praktische informatie

Datum en tijd:       zondag 17 december 2017
                              14.30 uur
Locatie:                Lucaskerk Elden

Entree:                 een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer info:     www.crescendo-elden-arnhem.nl of
                             info@crescendo-elden-arnhem.nl

Locatie

Datum: 
zondag, 17 december, 2017 - 14:30

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Enquête

De wijkvereniging Vrehoek wordt binnenkort opgeheven wegens gebrek aan vrijwilligers. Wilt u de wijkvereniging redden?

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com