Werken met een mobiele telefoon (Bijvoorbeeld Samsung).

Wilt u meer weten over het gebruik van uw mobiele telefoon ?

Meldt u zich nu al aan als u interesse heeft om aan de cursus die op maandag 24 januari begint waarin de basis van de smartphone met het besturingssysteem Android wordt behandeld deel wil nemen om zeker te zijn van een plaats.
Er wordt uitleg gegeven over het besturingssysteem en de beveiliging van het apparaat, maar ook over de veelgebruikte mogelijkheden, zoals internetten, e-mailen, bellen en apps gebruiken.

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

·        Het besturingssysteem Android.

·        Bedienen van een Android-apparaat

·        In gebruik nemen van een Android-apparaat.

·        Surfen op internet met Chrome

·        E-mailen met Gmail.

·        Bellen met een Android-smartphone.

·        Werken met de Play Store.

·        Beveiligen van een Android-apparaat.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar Pieter Eilers,
Tel.: 06 – 1290 3490 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl

Kijk voor meer informatie op onze website:
https://mediatrefpuntarnhem-zuid.nl/cursus-android-voor-telefoon/

 

Cursus Windows 10

Meldt u zich nu al aan als u interesse heeft om aan een van de Windows 10 cursussen die vanaf maandag 24 januari beginnen deel wil nemen om zeker te zijn van een plaats. de Basis - Deze cursus is opgezet voor mensen met weinig computerervaring en voor degenen die vrijer willen worden in het werken met Windows 10. Verkenner en veiligheid - Deze cursus is opgezet voor mensen die zelfstandig mappen en bestanden op hun computer willen organiseren en meer inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van de verkenner. de Cloud - Deze cursus is voor een ieder die kennis wil maken met de mogelijkheden van de Cloud. Zonder dat u het waarschijnlijk weet maak u met bijv. de contactpersonen op uw smartphone of computer al gebruik van de Cloud. Na deze cursus kunt u bestanden in de Cloud zetten en delen met andere personen. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar Pieter Eilers, Tel.: 06 – 1290 3490 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl Kijk voor meer informatie ook op onze website: https://mediatrefpuntarnhem-zuid.nl/inroostering-en-cursustijden/

Inloopochtenden

We kunnen u weer helpen als u een hulpvraag heeft m.b.t. uw computer, laptop, tablet of smartphone tijdens onze inloopochtenden op dinsdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 u. Hiervoor dient u zich op telefoonnummer 06 – 1290 3490 aan te melden met uw hulpvraag zodat we een afspraak met u kunnen maken wanneer en hoe laat wij u kunnen helpen. Zonder telefonische afspraak kan er dus géén hulp worden geboden.

Ondersteuning op afstand

We kunnen weer ondersteuning aan huis voor u verzorgen. Binnen het Medi@trefpunt Arnhem-Zuid zijn er op allerlei gebieden experts aanwezig. We noemen enkele onderwerpen: · specifieke onderwerpen betreffende Windows 10 · beveiliging en privacy · orde op uw laptop · software- en hardware problemen · bespreek mogelijke andere wensen of problemen ook met ons. Deze vorm van de ondersteuning van maximaal 2 uur kost €10,00 excl. reiskosten á € 0,19 per km. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar Pieter Eilers, Tel.: 06 – 1290 3490 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl