Kom kamperen op de Buurtcamping

"Nog geen vakantieplannen tijdens het weekend van 29 t/m 31 juli? Kom dan kamperen op De Buurtcamping Immerloopark! Een weekend lang, bijna in je eigen achtertuin kamperen op een camping met volop spel en ontspanning voor jong en oud!
Reserveer je campingplek snel via de button ‘Tickets’ op www.debuurtcamping.nl/immerloopark
Kinderen kamperen gratis en voor mensen met een Gelrepas zijn er speciale tarieven. Heb je geen tent of andere kampeerspullen? Laat dat dan even weten aan de organisatie, dan helpen we je om dat te regelen!"

Rommelmarkt Oosterhout

Op zondag 19 maart 2023 zal er in Dorpshuis “De Schakel” een leuke rommelmarkt plaats vinden. Tijdens deze rommelmarkt heeft u de gelegenheid om 2ehands spullen te verkopen.

Arnhemse uitdaging

Ook in Arnhem zijn er gezinnen die van een heel bescheiden inkomen moeten rondkomen. De dagelijkse maaltijden zijn vaak al een uitdaging. Laat staan dat er in december geld over is voor iets extra’s.

Schone lucht Arnhem

Op donderdagavond 1 december kunnen de inwoners van Arnhem weer meedoen aan de online workshop ‘Kachel stoken met minder overlast’. Stook je een kachel en heb je de workshop nog niet gevolgd? Lees deze mail dan even goed door.

Abonneer op