Kom kamperen op de Buurtcamping

"Nog geen vakantieplannen tijdens het weekend van 29 t/m 31 juli? Kom dan kamperen op De Buurtcamping Immerloopark! Een weekend lang, bijna in je eigen achtertuin kamperen op een camping met volop spel en ontspanning voor jong en oud!
Reserveer je campingplek snel via de button ‘Tickets’ op www.debuurtcamping.nl/immerloopark
Kinderen kamperen gratis en voor mensen met een Gelrepas zijn er speciale tarieven. Heb je geen tent of andere kampeerspullen? Laat dat dan even weten aan de organisatie, dan helpen we je om dat te regelen!"

Computercursussen

Ook van senioren wordt verwacht dat zij meer zelfredzaam zijn.
Zo is het steeds meer vanzelfsprekend dat ook zij over vaardigheden m.b.t. de computer, tablet of smartphone beschikken voor bijvoorbeeld informatie opzoeken, e-mailen, internetbankieren en sociale media. De doelstelling van Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid is het bevorderen van de digitale zelfstandigheid, waar in deze tijd steeds meer om wordt gevraagd zoals computer-, tablet en mobiele telefoongebruik.

Ontmoet Andere Arnhemmers met de nieuwe Stadsnatuurkaart

Op woensdag 20 juli nam wethouder Marco Van Der Wel (natuur, milieu en zorg) de Andere Arnhemmers Stadsnatuurkaart in ontvangst bij bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek.
Wethouder van der Wel vindt dat deze Stadsnatuurkaart een unieke kans is om eens anders naar Arnhem te kijken: “Voor een gezond leven is meer natuur en een groenere omgeving ontzettend belangrijk, voor mens en dier.

Aangepaste openingstijden prikposten in zomerperiode 2022

Laat u deze zomer bloed prikken?
​​​​​​​Bekijk dan kort voor uw bezoek de actuele openingstijden. Tijdens de zomerperiode, van maandag 25 juli t/m zondag 4 september, heeft een aantal prikposten afwijkende openingstijden.
Bekijk www.zekerweten.nl/bloedafnamelocaties voor de gewijzigde openingstijden.
Voor meer informatie kunt u ook bellen met 088-005 7777.

Inloop Kronenburg vernieuwt 20 juli

Op woensdag 20 juli tussen 16.00 en 19.00 uur houden we het inloopmoment met het thema Kronenburg vernieuwt. De onderwerpen van deze middag zijn openbare ruimte en Full Service Center.
De locatie van het inloopmoment is ontmoetingsruimte De Fontein aan het Croydonplein 386. U kunt zonder afspraak binnenlopen.

Presentatie Nieuw Talent Orkest Arnhem-Zuid van Stageband Arnhem

Zondag 10 juli sluit een uniek project af met een klein concert. Uit dit concept, opgezet door twee Friese muzikanten, is het Nieuw Talent Orkest Arnhem-Zuid van Stageband Arnhem ontstaan. Mensen die altijd al muziek hebben willen maken, zijn samengebracht.
Vanaf les één bespelen zij een slagwerk of blaasinstrument van onze vereniging en maken meteen samen muziek tijdens de repetities. Nieuwe talenten hoeven ge

Abonneer op