Focus Locus

 

Focus á Locus komt op stoom!

In ons vorige bericht lieten we weten dat wij weer zijn begonnen met de organisatie van de kunstroute Focus á Locus, op 22 en 23 april aanstaande.

Inmiddels, we schrijven dit op 14 januari, hebben zich al 27 deelnemers opgegeven en hiermee zijn we heel blij. Misschien volgen er nog een paar.

Ook hebben we contact gehad met de wijkvereniging in Rijkerswoerd en met die van Vredenburg-Holthuizen. Daar is veel interesse gebleken, en ook ondersteuning voor de organisatie. Vanuit Rozet en Team Leefomgeving kunnen we ook hulp verwachten als die nodig is. Dit zijn voor ons heel fijne contacten.

Momenteel zijn we ook bezig met het zoeken naar zogenaamde algemene locaties waar kunstenaars hun werk kunnen laten zien als zij daartoe thuis niet in de gelegenheid zijn. We hopen binnenkort ook de website te vernieuwen met frisse input en de sociale media weer in de lucht te krijgen.

Hopelijk kunnen we in de volgende wijkkrant meer concreets laten weten. Maar in die tijd zullen ook weer de folders huis aan huis worden bezorgd waarin gedetailleerd de deelnemers zich presenteren met hun kunstdiscipline, adres en eventuele website. Natuurlijk zal er weer een plattegrond op staan waar u hen kunt vinden zodat u zelf een route kunt samenstellen.

Hans Langbroek

Klaarke Schuiringa

Werkgroep Focus á Locus