Makelpunt Arnhem

Als u voor een workshop, een presentatie of een ander maatschappelijk initiatief een ruimte zoekt of juist een    ruimte (ook opslagruimte) wil aanbieden, dan kunt u daarvoor terecht op arnhem.makelpunt.nl. Dat is een online platform van de gemeente waar zoekers naar en aanbieders van ruimten voor maatschappelijke initiatieven elkaar kunnen vinden.Hierbij kunt u denken aan beschikbare ruimten in buurthuizen, culturele instellingen, onderwijspanden en sportlocaties, maar bijvoorbeeld ook ruimten in panden van de gemeente. Het idee hierachter is het verbinden van beschikbare ruimten en maatschappelijke initiatieven in de stad.

Hoe werkt het?

U kunt op de site het aanbod bekijken. Als u een zoekprofiel aanmaakt, houden wij u blijvend op de hoogte. En als u een geschikte ruimte hebt gevonden, neemt u contact op met de aanbieder. U kunt dan onderling afspraken maken over het gebruik en de vergoeding. 

Wilt u een ruimte aanbieden? Vraag dan een account aan, zodat u dat kunt toevoegen op de website. Nadat we hebben gekeken of uw aanbod past binnen de doelstelling van Makelpunt Arnhem, krijgt u uw inlog-gegevens. Als aanbieder bepaalt u zelf of de maatschappelijke activiteit van de aanvrager past binnen uw accommodatie of bij uw organisatie.

Info: Zie http://arnhem.makelpunt.nl voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen via arnhem.makelpunt.nl of via telefoonnummer 026 – 377 37 00.