Zomervakantie markt Rijkerswoerd zaterdag 17 juni

Zomervakantie markt Rijkerswoerd zaterdag 17 juni

Zaterdag 17 juni van 13:30–15:00 uur is er een zomervakantiemarkt in het schoolgebouw van EBS De Rank aan de Pythagorasstraat 9 in Rijkerswoerd.

Wat is er te koop?

Campingservies, koelbox, slaapzak/matje, luchtbed, reistassen, koffers, parasol, klapstoelen, waterijsvormpjes, opblaasbadje, buitenspeelgoed, reis-edities van spellen, strand/badkleding. Het ligt (soms zelfs ongebruikt) te wachten in de kast of op de zolder. Heeft u het niet meer nodig? Dan verkopen wij het graag namens u op onze zomervakantiemarkt. Van de opbrengst is 85% voor u en van de andere 15% betalen wij de zaalhuur en (materiaal)kosten. Voorwaarde voor verkoop op onze markt: het artikel is schoon, heel, compleet en hanteerbaar (d.w.z. één persoon kan het optillen en vervoeren) en u prijst elk artikel van te voren met onze gekleurde prijskaartjes.

U kunt zich vanaf 20 mei inschrijven als verkoper via onze website (zie onderaan dit artikel). Daar leest u ook precies hoe het allemaal werkt.

Eindexamen of brugklasser?

Doet uw kind dit jaar eindexamen? Dan heeft u misschien schoolspullen die niet meer nodig zijn, zoals woordenboeken, atlas, rekenmachine, passer, of ongebruikte schriften/mapjes/schrijfwaren. Ook die verkopen wij graag namens u, want op onze markt is een speciale ‘back-to-school’-afdeling!
Gaat uw kind na de zomervakantie naar de brugklas? Kom dan zeker op onze markt kijken of er schoolspullen te koop zijn die uw kind kan gebruiken.

Kopen

De toegang tot onze markt is gratis. Kopers betalen aan de kassa 10% extra voor onze onkosten. Dus koop u bijvoorbeeld artikelen met een totaalprijs van €10, dan betaalt u €11. Vanaf 13:30 uur is er vrije inloop, maar bezoekers die vooraf een (gratis) kaartje hebben geboekt mogen als eerste naar binnen. Er mogen volgens onze vergunning maximaal 50 personen tegelijk in de schoolaula aanwezig zijn.

Vanaf 20 mei kunt u een (gratis) toegangskaartje boeken via onze website.

Graag tot ziens op de zomervakantie markt!

Namens alle vrijwilligers van

Tweedehands Beurzen Rijkerswoerd

Margré

 

Website: https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com

 

Datum