MVT Tuindoedag

MVT Tuindoedag

Op vrijdag 9 juni 2023 gaan we van 10.00 tot 16.00 MVT doet organiseren. Tijdens deze tuindoedag gaan we tuinen van mensen in de wijk Vredenburg en omstreken helpen. Dat doen we met een team van ervaren vrijwilligers die in duo samen met jou mensen willen helpen. Wij helpen mensen die hun eigen tuin zelf niet kunnen doen, geen mensen in de omgeving hebben die het voor ze kunnen doen en geen tuinman kunnen betalen. Ook helpen we overbelaste mantelzorgers die door hun zorgtaken voor een ander zelf niet toekomen aan hun eigen tuin. Dankbaar vrijwilligerswerk dus!

Het is fijn om iemand in jou buurt te kunnen helpen hiermee? Ken jij iemand of wil je zelf ook meehelpen tijdens de tuindoedag van MVT  meld je dan aan.

 

We verzamelen bij de slochterenweg 40! Als je tuingereedschap hebt mag je dat natuurlijk mee nemen, maar we hebben zelf ook een voorraad. Wij zorgen voor een lekkere en voedzame lunch. We maken er met z'n allen een gezellige en behulpzame dag van! Aanmelden kan via het formulier (naar onderen scrollen)  bij de volgende link https://www.mvtarnhem.nl/vrijwilligers

Tuindoedag
Datum