Ontdek MI-FIT

 

Sinds kort is er een nieuw sportief initiatief in Immerloo Park: MI-FIT. Het is dé nieuwe, ontspannen training, heerlijk in de buitenlucht. We trainen in een kleine groep en een gezellige sfeer.

MI-FIT = oefeningen voor spierversterking en conditie-opbouw; afgewisseld met ontspanningsoefeningen en stukjes lopen. De oefeningen zijn vanuit staan, niet zittend of liggend. We maken in een uur een ronde door het park.

Er is aandacht voor een goede warming-up en cooling-down, en natuurlijk ook voor de juiste ademhaling. Je komt fit en voldaan weer thuis.

Waar komt MI-FIT vandaan? De trainster (Irene) geeft al 7 jaar Tacoyo trainingen een de gymzaal aan de Groningensingel. Ze wilde er nog iets bij doen en het liefst buiten en overdag. MI-FIT is afgeleid van Tacoyo, hoewel er zeker verschillen zijn. MI-FIT heeft geen muziek en geen (liggende) buikspieroefeningen. Het is iets minder pittig dan Tacoyo, maar je kan het zo zwaar maken als bij jou past.

Blijf actief en geniet van de buitenlucht! Beweeg je ook liever buiten en in de ochtend?

MI-FIT: elke dinsdag om 9.30 uur in park Immerloo, het hele jaar behalve bij regen. Trek comfortabele sportkleding en schoenen aan, en neem eventueel een flesje water mee.

Doe met ons mee voor een gezonde start van je dag!

Aanmelden en informatie:

Irene Ettema

info@tacoyoarnhem.nl

06-20093737

www.tacoyoarnhem.nl

My-fit