Inschrijving 12 nieuwe kavels in Gaardenhage vanaf 18 december gestart

Het is even stil geweest rond de verkoop van kavels in Gaardenhage, een groen deel van de wijk Rijkerswoerd. Maar vanaf 18 december zijn er weer 12 bouwkavels te koop. Deze 12, waarvan de grootte varieert tussen de 450 en 480 m² en de prijzen tussen de 210.000 en 225.000 euro, gaan samen de Kersenbuurt vormen en liggen tegenover kinderboerderij De Korenmaat. De uiteindelijke verkoop zal via loting gaan. Inschrijving voor de Kersenbuurt start op 18 december en sluit op 26 januari om 17.00 uur.

Op de website vastgoedplein.nl vindt u alle benodigde informatie en documenten over de Kersenbuurt, de beschikbare bouwkavels en alle details over de verkoop: www.vastgoedplein.nl/kersenbuurt.

18 januari inloopmoment

Op donderdagavond 18 januari organiseert de gemeente een inloopmoment, waar u uitgebreide informatie kunt krijgen over de verkoop van de kavels in de Kersenbuurt. U kunt die avond op elk gewenst moment tussen 19.30 en 22.00 uur binnenlopen in het stadhuis aan de Koningstraat 38 in Arnhem. Tijdens deze avond geven we informatie over de prijzen, bouwmogelijkheden en gasloos, duurzaam en natuurinclusief bouwen. Ook zal er een vergunningverlener aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over omgevingsvergunningen e.d. Fijn als u zich voor deze bijeenkomst wil aanmelden per mail: kavelsgaardenhage@arnhem.nl.

Uittreksel bevolkingsregister verplicht

Belangrijk is dat u bij het indienen van het inschrijfformulier voor de loting een kopie van uw legitimatiebewijs én een uittreksel uit het bevolkingsregister moet meesturen. Houd er rekening mee dat het drie tot vier dagen duurt voordat de post het uittreksel bezorgt. Levert u onvolledig ingevulde formulieren in, dan kunt u niet deelnemen aan de loting.

De toewijzing van de Kersenbuurt-kavels via loting is op dinsdag 30 januari, van 16.00 tot 18.00 uur.