Te koop: vier kavels in Gaardenhage om samen met je familie te bouwen

In het groene Gaardenhage ligt het buurtje Beukenhage waar we als gemeente binnenkort vier familiekavels verkopen. We bieden daarbij de unieke mogelijkheid om samen met je familie te bouwen, wonen en leven.

Twee of drie woningen op één kavel

Op de kavels (die € 640.000 kosten en een oppervlak hebben van ruim 1.200 m²) bouwen familieleden twee of drie zelfstandige woningen. De familieband tussen de kopers is ten hoogste tweede graad. Elke kavel wordt zo een kleine woongemeenschap. Het omzien naar de ander is eenvoudig mogelijk terwijl er toch voldoende privacy is voor alle bewoners. Wonen in familieverband, met opa, oma, kinderen, broers of zussen dichtbij. Zodat je elkaar waar nodig kunt ondersteunen en je aan familieleden net wat meer zorg kunt verlenen waardoor ze op deze locatie wél zelfstandig kunnen wonen: het kan in Beukenhage.

De verkoop

We verkopen de Beukenhage-kavels na loting. Hiervoor schrijf je je straks gezamenlijk in. Dus op het inschrijvingsformulier komen dan de namen van de mensen die de kavel samen willen kopen, bebouwen en bewonen.

Op donderdag 23 mei organiseren we van 19.30 - 22.00 uur in de Burgerzaal van het stadhuis een informatiebijeenkomst. Kom je langs? Dan graag vooraf aanmelden via kavelsgaardenhage@arnhem.nl.

De loting is dinsdag 2 juli om 16.00 uur digitaal bij te wonen en daarna terug te kijken via een link op de website www.vastgoedplein/beukenhage.

Op de site kun je ook terecht voor meer informatie en de complete brochure.

Datum