23, 24, 27 mei en 5 juni vindt in samenwerking met SWOA, Coöperatie Paramedie Gelderland Midden en Sportbedrijf Arnhem, in het kader van de Ketenaanpak Valpreventie een pilot plaats middels de Smartfloor.

Beste bewoners van Vredenburg,

Helaas kort dag maar toch belangrijk nieuws,

23, 24, 27 mei en 5 juni vindt in samenwerking met SWOA, Coöperatie Paramedie Gelderland Midden en Sportbedrijf Arnhem, in het kader van de Ketenaanpak Valpreventie een pilot plaats middels de Smartfloor. Binnen deze pilot nemen we op diverse locaties in Arnhem op vier ochtenden tussen 10.00-12.00 uur kosteloos valrisico testen af middels de Smartfloor. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de flyer in de bijlagen en naar de websites Smart Floor - Home & Valrisicotest | VeiligheidNL.

De test toont aan of een inwoner een laag, matig of hoog valrisico heeft. Bij een laag- en matig valrisico zal Sportbedrijf Arnhem aanwezig zijn om men te voorzien van een persoonlijk advies naar een beweegaanbod in de wijk. Op alle vier de ochtenden is een fysiotherapeut (gecertificeerd in de valpreventieve beweeginterventie Otago) aanwezig om de inwoner met een hoog valrisico op te vangen. We werken deze ochtenden op inschrijving en met tijdsblokken van 15 minuten. Inschrijving verloopt via Anna Reijers, haar contactgegevens staan ook vermeld op de flyer. Een mooie en laagdrempelige gelegenheid voor inwoners om inzicht te verkrijgen in hun valrisico en op basis daarvan een persoonlijk beweegadvies te ontvangen!

Heb je na het lezen van deze mail vragen? Stel deze gerust.
 

Hartelijke groet,

Wietske Verhoef

Sociaal Werker Gebiedsteam Arnhem Zuid-Oost

T: 06 – 26 80 63 16
Aanwezig maandag t/m donderdag

Bijlagen
Smartfloor (814.71 KB)